Pozivnice, čestitke i ulaznice

Ova vrste proizvoda Vam daje neograničene mogućnosti da se kreativno izrazite i tako iskoristite da izradite idejno rešenje koje će služiti za privlačenje pažnje detaljima.

Pozivnice se koriste prilikom organizovanja raznih događaja, seminara, manifestacija, ali i poslovnih ili privatnih proslava. Svaka pozivnica je jedinstvena i opisuje ukratko događaj za koji je namenjena. Prilikom dobijanja pozivnica primalac će stvoriti određenu sliku predstojećeg događaja i dobiti određena očekivanja, zbog toga je bitno voditi računa o načinu izrade po pitanju dizajna i kvaliteta same štampe.

Čestitke se koriste uglavnom u vreme praznika ili nekog bitnog događaja. Namena im je da prenesu lepe želje i čestitanja, primaocu ulepšaju dan i izmame osmeh na lice.

Zbog toga su čestitke u većini slučajeva posebnog dizajna, većeg kolorita, posebnih oblika i veličina, kako bi bile jedinstvene i atraktivne.

U poslovnom svetu se čestitke koriste kako biste se povezali sa svojim klijentima i saradnicima.

Ulaznice su neophodne prilikom organizovanja svakog događaja, koncerta, manifestacije, skupa, predavanja zatvorenog tipa. Prvenstveno radi evidencije polaznika i posetilaca, a takođe i radi privlačenja pažnje, jer moraju odgovarati očekivanjima događaja na koji posetioci dolaze.